De Tuinwijkvrienden Nieuws Gelukkig Nieuwjaar, Welkom in 2022!

Gelukkig Nieuwjaar, Welkom in 2022!

Het aftellen kan beginnen…

10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…

Beste Leden,

Graag wensen wij als bestuur jullie allemaal, onze leden, hun familie, vrienden en kennissen,  een fantastisch eindejaar en een voorspoedig 2022 met veel geluk, liefde en vooral een goede gezondheid. Een dikke dank je wel om ons ook 
dit jaar te blijven steunen.

Op de drempel van dit oude jaar gedenken wij diegenen die ons ontvielen, maar verwelkomen wij ook de kleine
wondertjes in onze vereniging. 

Het jaar 2021 is er eentje met ups en downs geweest. Wie had gedacht dat corona ons zolang zou achtervolgen en ons tot op vandaag nog altijd beperkingen oplegt voor de verwerking van onze VZW en de daarbij horende activiteiten. Dankzij jou steun, beste Tuinwijkvriend, hebben wij ook in dit jaar de financiële middelen gehad om door te gaan. Ook al zijn er niet veel activiteiten kunnen doorgaan, zoals u misschien weet staat onze VZW jaarlijks voor een grote uitgave aan vaste kosten.

Laat ons hopen in 2022…

Wat ons in het nieuwe jaar te wachten staat daar kan momenteel niemand een antwoord op geven. Het is voor ons als bestuur dan ook niet makkelijk om een activiteitenkalender voor het nieuwe jaar op te maken. Ondertussen liggen er wel een aantal opties op tafel om toch “coronaproef” iets in elkaar te steken. Hierbij bezorgen wij jullie een voorlopige activiteitenkalender voor 2022, steeds met de maatregelen en een mogelijke afgelasting in het achterhoofd.

Omdat wij jullie dankbaar zijn om ons te blijven steunen en toch willen proberen om onze vereniging toegankelijk te 
maken voor iedereen blijft het lidgeld hetzelfde zoals vorig jaar, namelijk € 20.00 per gezin.

Persoonlijk langskomen kan niet wegens de geldende Covid-regels, daarom verzoeken wij u om het lidgeld te betalen op onze rekening via bijgevoegd overschrijvingsformulier en met vermelding van naam en adres. Betalingen met payconiq zijn ook mogelijk. Wij zien jouw betaling graag toekomen voor 31 januari 2022.

Ook samen klinken om het nieuwe jaar in zetten kan momenteel nog niet. Toch hebben wij voor onze leden een 
verrassing in petto die je zelf dient af te halen bij Mia (Mezenlaan 1) of bij Sven & Kristoff (Broechemsesteenweg 82).
Dit doe je samen met een bewijs van betaling van je lidgeld en kan tot 06 februari 2022.

Op de achterzijde van deze brief, vindt u de activiteitenkalender van 2022. Dit is een voorlopige opsomming en van zodra er meer info is informeren wij je graag. Hou er rekening mee dat bij alle activiteiten het Covid-Safe-Ticket verplicht is.

Mogen wij je ook vragen om de ledenfiche in te vullen via dit formulier

Het bestuur wenst u een fantastische start in 2022, en voor u en je familie veel geluk en een goede gezondheid!