De Tuinwijkvrienden Nieuws Kennismakingsreceptie

Kennismakingsreceptie

De Tuinwijkvrienden VZW

Reigerslaan 3

2560 Nijlen

ON 0429.703.565

RPR Antwerpen, afdeling Mechelen

Beste Tuinwijkvrienden,

Er werd reeds gecommuniceerd dat het huidige bestuur niet langer wenst door te gaan met ” De Tuinwijkvrienden “. Maar niet getreurd, als oud gedienden van onze vereniging willen wij graag een doorstart maken zodat De Tuinwijkvrienden als vzw blijft bestaan. Misschien zullen wij het hier of daar anders aanpakken maar ons grote doel is mensen,al dan niet uit de buurt, samen te brengen met laagdrempelige activiteiten.

We nodigen iedereen, groot en klein, lid of geen lid, graag uit voor een kennismakings-receptie op zondag 26 februari om 15u bij  Boerke Naas.  Bij het binnenkomen bieden wij graag een glaasje cava of fruitsap aan, nadien zijn warme en koude dranken te verkrijgen aan democratische prijzen. Naar aloude gewoonte vragen wij vrijwilligers om gebak, koekjes, hartige hapjes of ander lekkers te maken en mee te brengen om het nog gezelliger te maken bij een gemoedelijke babbel. Wij danken u alvast bij voorbaat.

Op deze eerste samenkomst van het nieuwe jaar, kan u ook (weer) lid worden van  De Tuinwijkvrienden door ter plaatse 12 euro per gezin te betalen. Wie graag lid wil worden maar niet aanwezig kan zijn op 26/02 mag zijn/haar gegevens samen met 12 euro in een envelop achterlaten in de brievenbus bij onze voorzitter Walter, Reigerslaan  3  Nijlen. Of via overschrijving op rek.: BE56 9734 4269 4088  met vermelding van naam en adres.

Wij: Walter Derboven, Marc Massez en Eric Van Der Kerken hopen jullie allen te mogen begroeten op 26/02/23 om samen het nieuwe Tuinwijkjaar in te zetten.

Het bestuur.

Noteer alvast 26-27 augustus in jullie agenda => => TUINWIJKFEESTEN