Nieuws

 • Tuinwijkfeesten 2022

  Wanneer u een teppeschiet ploeg reserveert vergeet dan bij de opmerkingen niet een naam van de deelnemer mee te geven alsook de naam van de ploeg!

  Je winkelwagen is momenteel leeg.

  Terug naar winkel

 • Soepverkoop ten voordele van De Tuinwijkvrienden

  Bestellen tot en met 23 februari – Afhaal op 26 februari

  Beste Leden en sympathisanten,

  Eindelijk mogen we weer beginnen hopen om terug samen te komen en leuke activiteiten te beleven. Zoals je van onze vereniging gewoon bent verwennen wij graag onze leden op de geplande activiteiten met een presentje of door zelf een stukje van de kostprijs te betalen en hierdoor de prijs te drukken. Ondertussen hebben wij al 2 jaar een groot deel van onze inkomsten verloren en onze spaarkas moeten aanspreken om te kunnen blijven bestaan, de reden is allicht bekend. Toch kijken wij positief naar de toekomst en hopen wij dit jaar voor enkele verrassingen te kunnen zorgen, zo hebben wij bijvoorbeeld het lidgeld niet opgeslagen omdat we van mening zijn dat we een “familiale en budgetvriendelijke” vereniging moeten blijven.

  Toch kan je ons heel makkelijk steunen en daar zo mee de vruchten van plukken als lid van onze vereniging. In tegenstelling tot onze paasactie van vorig jaar organiseren wij nu een soepverkoop om onze kas te spijzen… vraag zeker ook aan je familie, buren,… om de leukste vereniging van Nijlen te ondersteunen en zo onze verkoop te boosten. Bestellen en betalen kan makkelijk via onze website of door onderstaande strook terug binnen te brengen bij Sven & Kristoff (Broechemsesteenweg 82) of Mia Verschueren (Mezenlaan 1). Indien je niet digitaal bestelt, vragen wij je gepast te betalen bij afhaling. Je kan je bestelling ophalen op zaterdag 26 februari aan de garage van Boerke Naas en dit tussen 10 en 12 uur.

  Wij kunnen je volgende soepen aanbieden, de prijs is per liter.

  Alvast bedankt voor je steun!

 • Gelukkig Nieuwjaar, Welkom in 2022!

  Het aftellen kan beginnen…

  10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…

  Beste Leden,

  Graag wensen wij als bestuur jullie allemaal, onze leden, hun familie, vrienden en kennissen,  een fantastisch eindejaar en een voorspoedig 2022 met veel geluk, liefde en vooral een goede gezondheid. Een dikke dank je wel om ons ook 
  dit jaar te blijven steunen.

  Op de drempel van dit oude jaar gedenken wij diegenen die ons ontvielen, maar verwelkomen wij ook de kleine
  wondertjes in onze vereniging. 

  Het jaar 2021 is er eentje met ups en downs geweest. Wie had gedacht dat corona ons zolang zou achtervolgen en ons tot op vandaag nog altijd beperkingen oplegt voor de verwerking van onze VZW en de daarbij horende activiteiten. Dankzij jou steun, beste Tuinwijkvriend, hebben wij ook in dit jaar de financiële middelen gehad om door te gaan. Ook al zijn er niet veel activiteiten kunnen doorgaan, zoals u misschien weet staat onze VZW jaarlijks voor een grote uitgave aan vaste kosten.

  Laat ons hopen in 2022…

  Wat ons in het nieuwe jaar te wachten staat daar kan momenteel niemand een antwoord op geven. Het is voor ons als bestuur dan ook niet makkelijk om een activiteitenkalender voor het nieuwe jaar op te maken. Ondertussen liggen er wel een aantal opties op tafel om toch “coronaproef” iets in elkaar te steken. Hierbij bezorgen wij jullie een voorlopige activiteitenkalender voor 2022, steeds met de maatregelen en een mogelijke afgelasting in het achterhoofd.

  Omdat wij jullie dankbaar zijn om ons te blijven steunen en toch willen proberen om onze vereniging toegankelijk te 
  maken voor iedereen blijft het lidgeld hetzelfde zoals vorig jaar, namelijk € 20.00 per gezin.

  Persoonlijk langskomen kan niet wegens de geldende Covid-regels, daarom verzoeken wij u om het lidgeld te betalen op onze rekening via bijgevoegd overschrijvingsformulier en met vermelding van naam en adres. Betalingen met payconiq zijn ook mogelijk. Wij zien jouw betaling graag toekomen voor 31 januari 2022.

  Ook samen klinken om het nieuwe jaar in zetten kan momenteel nog niet. Toch hebben wij voor onze leden een 
  verrassing in petto die je zelf dient af te halen bij Mia (Mezenlaan 1) of bij Sven & Kristoff (Broechemsesteenweg 82).
  Dit doe je samen met een bewijs van betaling van je lidgeld en kan tot 06 februari 2022.

  Op de achterzijde van deze brief, vindt u de activiteitenkalender van 2022. Dit is een voorlopige opsomming en van zodra er meer info is informeren wij je graag. Hou er rekening mee dat bij alle activiteiten het Covid-Safe-Ticket verplicht is.

  Mogen wij je ook vragen om de ledenfiche in te vullen via dit formulier

  Het bestuur wenst u een fantastische start in 2022, en voor u en je familie veel geluk en een goede gezondheid!

 • Update richtlijnen gemeente Nijlen

  Bestel Leden,

  Via de cultuurflits van de Gemeente Nijlen hebben wij vernomen dat het verbod op alle evenementen en activiteiten al zeker verlengd wordt tot en met 1 maart 2021.
  Wij volgen deze richtlijnen verder op en houden jullie op de hoogte.
  Hou jullie safe en gezond.

  Het Bestuur